【实例解析】托福阅读句子简化题——Meteorite Impact

小站整理2015-08-14 14:09:29

6188
问题相似?试试立即获取解答吧~
摘要:在托福阅读的备考过程中,深入理解才是正确答题的关键所在。那么,想要提升托福阅读高分的关键点又在哪里呢?现在就为大家带来托福阅读句子简化题实例解析。

句子简化题又叫做释义题,即recognizing paraphrases,是新托福阅读当中比较浪费考生时间的一种题型。该题要求用另一种表达方式表达与原句相同的意思。只要是句子简化题,其所有的题目指令都是一样的,因此考试可以忽略阅读此指令,直接去看原文句子。那么,应对这样类型的题目我们又该使用怎样的呢?我们为大家带来了一系列的实例解析,希望能为大家的备考带来帮助。

托福阅读句子简化题:Meteorite Impact

Earth is a target in a cosmic shooting gallery, subject to random violent events that were unsuspected a few decades ago. In 1991 the United States Congress asked NASA to investigate the hazard posed today by large impacts on Earth. The group conducting the study concluded from a detailed analysis that impacts from meteorites can indeed be hazardous. Although there is always some risk that a large impact could occur, careful study shows that this risk is quite small.(Meteorite Impact and Dinosaur Extinction)

Q:Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.


A:○ Until recently, nobody realized that Earth is exposed to unpredictable violent impacts from space.

○ In the last few decades, the risk of a random violent impact from space has increased.

○ Since most violent events on Earth occur randomly, nobody can predict when or where they will happen.

○ A few decades ago, Earth became the target of random violent events originating in outer space.

托福阅读句子简化题答案:1

下载托福备考资料,冲刺高分

本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。

看完仍有疑问?想要更详细解答?

相关资料

免费公开课

查看更多公开课 >

相关推荐