【实例解析】托福阅读十大题型之事实信息题例题详解(三)

小站整理2015-08-03 13:52:36

4279
问题相似?试试立即获取解答吧~
摘要:在托福阅读的过程中,如果想要提升自己的阅读能力,方法的学习是非常重要的环节。那么,在以下的内容中就为大家介绍托福阅读事实信息题范例推荐,希望能为大家的备考带来帮助

托福阅读题型中事实信息题是根据文中明确出现的事实细节等,选择选项中与之相近的同义改写选项。在之前的很多文章中,我们都曾经提到过关于这一类型文章的解答方法。那么,下面我们现在就为大家带来托福阅读事实信息题的实例题目,希望能为大家的备考带来帮助。

例题3:The transition from forest to treeless tundra on a mountain slope is often a dramatic one. Within a vertical distance of just a few tens of meters, trees disappear as a life-form and are replaced by low shrubs, herbs, and grasses. This rapid zone of transition is called the upper timberline or tree line. In many semiarid areas there is also a lower timberline where the forest passes into steppe or desert at its lower edge, usually because of a lack of moisture.

Where is the lower timberline mentioned in paragraph 3 likely to be found?

In an area that has little water

In an area that has little sunlight

Above a transition area

On a mountain that has on upper timberline.

托福阅读事实信息题练习题答案:1

下载托福备考资料,冲刺高分

本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。

看完仍有疑问?想要更详细解答?

相关资料

免费公开课

查看更多公开课 >

相关推荐