【实例解析】托福阅读十大题型之事实信息题例题详解(二)

小站整理2015-08-03 13:47:39

5107
问题相似?试试立即获取解答吧~
摘要:在托福阅读的过程中,如果想要提升自己的阅读能力,方法的学习是非常重要的环节。那么,在以下的内容中就为大家介绍托福阅读事实信息题范例推荐,希望能为大家的备考带来帮助

托福阅读题型中事实信息题是根据文中明确出现的事实细节等,选择选项中与之相近的同义改写选项。在之前的很多文章中,我们都曾经提到过关于这一类型文章的解答方法。那么,下面我们现在就为大家带来托福阅读事实信息题的实例题目,希望能为大家的备考带来帮助。

定位明确:

例题2:Stories (myths) may then grow up around a ritual. Frequently the myths include representatives of those supernatural forces that the rites celebrate or hope to influence. Performers may wear costumes and masks to represent the mythical characters or supernatural forces in the rituals or in accompanying celebrations. As a people becomes more sophisticated, its conceptions of supernatural forces and causal relationships may change. As a result, it may abandon or modify some rites. But the myths that have grown up around the rites may continue as part of the group’s oral tradition and may even come to be acted out under conditions divorced from these rites. When this occurs, the first step has been taken toward theater as an autonomous activity, and thereafter entertainment and aesthetic values may gradually replace the former mystical and socially efficacious concerns.

According to paragraph 2, what may cause societies to abandon certain rites?

Emphasizing theater as entertainment

Developing a new understanding of why events occur

Finding a more sophisticated way of representing mythical characters

Moving from a primarily oral tradition to a more written tradition myths

托福阅读事实信息题练习题答案:2

下载托福备考资料,冲刺高分

本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。

看完仍有疑问?想要更详细解答?

相关资料

免费公开课

查看更多公开课 >

相关推荐