SSAT阅读考试真题题型自测与解析

小站整理2014-10-22 13:37:38

6979
问题相似?试试立即获取解答吧~
摘要:SSAT是申请美国私立高中所必须具备的一个考试成绩。对国际学生来说,SSAT成绩非常重要,学校会根据申请学生的SSAT成绩来判断学生的学术水平。一般来说,想申请美国比较顶级的私立中学,SSAT成绩必不可少,它是一块敲门砖,帮助你打开美国私立高中的大门。一些顶尖美国私立高中,对于SSAT分数还有比较高的要求。

SSAT为美国中考,但SSAT考试内容并非我们想象的那么容易。国外的考试更看重学生的综合能力,因此在备考时多做一些SSAT考试真题非常有帮助。下面是一篇美国SSAT考试真题,要参加SSAT考试的同学来了解一下。

这是一篇关于阅读方面的美国SSAT考试真题及答案。考生们可以根据考题测试一下自己的能力和水平。

In the sixteenth century, an age of great marine and terrestrial exploration, Ferdinand Magellan led the first expedition to sail around the world. As a young Portuguese noble, he served the king of Portugal, but he became involved in the quagmire of political intrigue at court and lost the king's favor. After he was dismissed from service to the king of Portugal, he offered to serve the future Emperor Charles V of Spain.

A papal decree of 1493 had assigned all land in the New World west of 50 degrees W longitude to Spain and all the land east of that line to Portugal. Magellan offered to prove that the East Indies fell under Spanish authority. On September 20, 1519, Magellan set sail from Spain with five ships. More than a year later, one of these ships was exploring the topography of South America in search of a water route across the continent. This ship sank, but the remaining four ships searched along the southern peninsula of South America. Finally they found the passage they sought near a latitude of 50 degrees S. Magellan named this passage the Strait of All Saints, but today we know it as the Strait of Magellan.

One ship deserted while in this passage and returned to Spain, so fewer sailors were privileged to gaze at that first panorama of the Pacific Ocean. Those who remained crossed the meridian we now call the International Date Line in the early spring of 1521 after ninety-eight days on the Pacific Ocean. During those long days at sea, many of Magellan's men died of starvation and disease.

Later Magellan became involved in an insular conflict in the Philippines and was killed in a tribal battle. Only one ship and seventeen sailors under the command of the Basque navigator Elcano survived to complete the westward journey to Spain and thus prove once and for all that the world is round, with no precipice at the edge.


下载小站SAT APP,刷SAT真题

本文内容来源网络,版权归原作者所有,如有侵权请立即与我们联系contactus#zhan.com,我们将及时处理。

看完仍有疑问?想要更详细解答?

相关推荐