2016年5-8月雅思口语part2范文:Describe a place that was polluted.

小站教育2016-06-16 14:49:50

16785
问题相似?试试立即获取解答吧~
摘要:小站雅思君今天跟大家分享5-8月雅思口语变题季Describe a place (city/village) you have been to that was polluted.(描述一个你去过的被污染的城市/村庄)思路及范文,欢迎同学们参考!

今天小站雅思君给大家带来的是5-8月雅思口语p2部分关于“被污染的城市"的解析和范文。本文范文说的是纽约,其实国内很多城市污染程度都很严重,北京的雾霾那可是能见度只有几米呀!环境问题这些年考的很多,大家在备考的时候还是要重视的。

雅思口语5-8月最新话题范文汇总-Part 2部分,点击进入...

Topic:

Describe a place (city/village) you have been to that was polluted.

You should say:

When and where you went

Why you went there

What the pollution was like (or what kind of pollution it was)

And explain how you felt about this pollution

思路解析:

描述一个你去过的被污染的城市/村庄

1、 用一句话简单说明时间、地点和为什么去那里的原因。

2、 污染的类型:空气污染,吸入了难闻的空气(disgusting air),说明造成污染的原因——汽车尾气排放。

3、 谈谈自己对污染的认识:可以步行代替开车,除了减少污染,还能节约油耗成本。

Sample answer:

I went to New york City several times this month. I went there to visit my aunt & uncle and also to celebrate my birthday. My friends and I had to walk to go to several places and we had breathe in all that disgusting(令人作呕的) air! This air pollution was caused by the millions cars that people have. I mean, there is so much traffic that people are wasting half the gas in their cars by staying in one spot. You can reach places faster by walking than driving sometimes! Plus, walking also saves them from paying those extremely high gas prices. I feel that the New Yorkers are causing themselves trouble when they are polluting the air!

以上就是小站雅思君跟大家分享的关于“被污染的城市”的口语范文啦,希望大家好好准备,取得好成绩。

下载雅思备考资料,冲刺高分

本文来自于小站教育【雅思口语】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

看完仍有疑问?想要更详细解答?

相关资料

免费公开课

查看更多公开课 >

相关推荐