2016年5月雅思口语part2新题思路详解+范文:Describe a positive change

小站教育2016-06-07 14:00:05

17155
问题相似?试试立即获取解答吧~
摘要:小站雅思君今天跟大家分享5月雅思口语变题季part2新题Describe a positive change in your life.(描述生命中一次积极的改变)思路及范文,欢迎同学们参考!

今天小站雅思君给大家带来的是5-8月雅思口语变题季p2部分关于“一次积极的改变”的解析和范文一个积极的改变,大家不一定要说很大的改变,可以说是改掉一个小小的坏习惯,像本文这篇范文说的戒掉电脑游戏就非常便于描述,来看看范文怎么说的吧!

雅思口语5-8月最新话题范文汇总-Part 2部分,点击进入...

Topic:

Describe a positive change in your life.

You should say:

What the change was

When it happened

How it happened

and explain why it was a positive change

思路:

人生中积极的转变:

发生了什么改变:戒掉电脑游戏,坚持户外运动。

何时发生:在发现自己沉迷于电脑游戏后,父母与我进行了沟通。

怎样发生:父母严格规定我每天只能玩一小时电脑游戏,晚上必须和朋友出去玩。

解释为什么这是一个积极的转变:因为我发现除了游戏以外有更多重要的事情要做,我喜欢上了板球运动并学会了更合理地规划自己的时间。

Sample answer:

The positive change that I would like to talk about is "I started playing outdoor games instead of playing computer games". After I got my first personal computer when I was only 9 years old or so, I started learning many things. Besides that I started playing the computer games. As computer games are addictive(让人上瘾的) I found that I was playing the games whenever I had spare times. This addiction barred(阻隔) me from playing outdoor games like cricket(板球), football etc.

I found myself very much attracted to the computer games and I preferred to play the games at home instead of going to open spaces or fields to participate in outdoor games that involve physical exercises. Not that computer games are all so bad, but playing them all the time someone has got is not a good thing especially for kids. I found that I was spending more times at home than being outside. After my parents noticed that, they discussed with me about that and explained me the importance of outdoor activities. They gave me strict restriction(限制) that I would only be able to play computer games for an hour daily and in the evening I’d have to go outside to play with my friends.

This was obviously a very positive change for me. I’m not against computer games but I feel that if there are more important things to do, then we should not spend time on computer games only.

This change affected me very positively. I became a good cricket player later on, I started maintaining my times more prudently and I am sure this change has affected me positively in terms of physical and mental health.

以上就是小站雅思君跟大家分享的关于“一次积极的改变”的口语范文啦,希望大家好好准备,取得好成绩。

下载雅思备考资料,冲刺高分

本文来自于小站教育【雅思口语】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

看完仍有疑问?想要更详细解答?

相关资料

免费公开课

查看更多公开课 >

相关推荐